Durf jij collega's aan te nemen die beter zijn in onderdelen van het vak dan jij zelf?

Durf jij collega's aan te nemen die beter zijn in onderdelen van het vak dan jij zelf?

Vorige week gaf ik een training Mensenwerk, waarbij we hier over spraken.
Mijn visie is dat het te gek is om collega's aan te nemen en samen te werken met partners die ergens veel beter in zijn dan dat jij het zelf zou kunnen doen.

Als ondernemer doe ik dit ook bij het HR Expert Bureau.
Zo kan Marieke van der Miessen veel beter nieuwe HR tooling implementeren en werkprocessen optimaliseren dan dat ik dat kan. En doet ze dat ook nog eens vanuit een geweldig klantgericht perspectief.

Doreen van der Pols weet veel meer als HR expert over juridische thema's, verzuimthema's en kan vanuit geduld en overzicht heel goed leidinggeven aan de organisatie.

Ellen Bouwman-van Geel heeft veel meer ervaring met strategische personeelsplanning dan ik zelf, waardoor ik van haar weer heel nieuwe inzichten op dit onderwerp heb gekregen, daarnaast kan ze ook nog eens plannen, structureren, knallen, maar ook grenzen aangeven als geen ander.

Natascha Hartog laat mij vanuit een nieuwe generatie zien hoe we presentaties energieker kunnen maken "Ik gooi er wel een leuke energizer in". Maar ook , hoe je vol rust en zelfvertrouwen kunt adviseren. Hoe je geduldig kunt blijven in drukke tijden.

Binnenkort krijgen we weer een nieuwe collega, (waarover later meer). Voor mij is het elke keer een mooi doel om te kijken welke sterktes deze collega heeft en hoe we deze optimaal in kunnen zetten.

Ook bij klanten zet ik dit in. Vandaag heb ik sollicitatiegesprekken voor een klant kunnen begeleiden met dit gegeven in mijn achterhoofd. Wat missen we nu nog aan sterktes en competenties in het team? Wat kan deze persoon beter dan alle anderen die er al zitten? Wat gaan deze aanvullende sterktes het team brengen?
hashtag#hrexpert hashtag#hradvies hashtag#sterkepunten hashtag#sterktes hashtag#strengths

Wist je dat het wettelijk helemaal niet geregeld is dat je vrij bent met Pasen?

Wist je dat het wettelijk helemaal niet geregeld is dat je vrij bent met Pasen?

Vitaliteitsbeleid

Vitaliteitsbeleid